Brynäs IF

713679 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2014600

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2019-12-17
pekka85: Vinner dom 3 matcher på raken håller du munnen stängd då? För några matcher sedan när vi hittade lite rätt i spelet var det en annan ton här inne. Så fort laget gör dåliga matcher är allt slut, ingen i Brynäs kan Spela hockey och coachen är lam. Jag har alltid hejat på Brynäs i ur och skur men att ha er som medsupportrar gör mig förbannad visst kan man få vara besviken men sluta skriv skit som påverkar laget negativt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2019-12-17
Blixt1980: Nej, varför skulle jag göra det. Jag hyllar när så krävs och jag beklagar när så är befogat. Är det så jävla konstigt? Du måste lyfta huvudet och se mot horisonten. Jag värderar inte Brynäs från match till match.

Jag ser dock ett lag som under 2000-talet aldrig får luft under vingarna. Som aldrig lyckas befästa en topplacering i tabellen över tid (tror aldrig vi slutat högre än 4:a i serien något år under 2000-talet). Dessutom gör man många fel som jag som en soffcoach ser tydligt. Det irriterar mig något fruktansvärt! Man köper för lite eller för mycket. För sent eller för tidigt. Köper bredd när det krävs spets. Köper spets när det är för sent. I princip varje år lyckas man ha en otrolig ojämnhet mellan lagdelarna. Jag ser det och många andra ser det.

Har absolut inget med att vara en medgångssupporter. De åker iaf inte från Småland och pröjsar 700 spänn för att se sitt lag få tokstryk med 6-0. Och som jag skrev är det läskiga inte att vi förlorar stort. Det värsta är att vi gör det för 6-7 gången under säsongen. Vi gör det när halva serien gått. Vi gör det mot ett lag som inte ens behöver förta sig. Det hade kunnat slutat 10-0 och det hade inte varit orättvist!

T.o.m du måste ju kunna analysera säsongen som helhet? Kan man inte få vara kritisk då tycker du?
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2019-12-17
Blixt1980: Så urbota trött på medgångssnacket och alla som fullkomligt häpnas över det faktum att tongångarna här inne är kritiska när laget presterar uselt men att det inte hördes så mycket gnäll bara för några matcher sedan när det såg skapligt ut.

No shit!

Vad är det konstiga i detta?

- Laget får skit för att de presterar uselt och inte tar kampen. Konstigt? -Nä högst förståeligt och till och med befogat skulle jag säga.

- Laget får ”mindre skit” och t.o.m. beröm emellanåt när de spelat bra/godkänt. Konstigt? -Nä, inte alls. Tongångarna här inne speglar prestationen på isen.

Ni som tycker att brynäsboken på HS är negativ kan ju reflektera över att HS kom till i början av 2000-talet och att föreningens resultat sedan dess, med några få undantag, gått i moll...

Dåliga resultat: Missnöjda supportrar
Bra resultat: Mer nöjda supportrar

En ekvation som går ihop och borde vara fullkomligt självklar men som verkar ifrågasättas av en hoper individer som inte verkar begripa sig på enkel logik...
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Brynäs IF 2019-12-17
Blixt1980: Svårt och vara medgångare när man håller på Brynäs IF (se resultaten från 2000 - bortsett från 2012 och 2017)
Kommentera