Brynäs IF

714157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017014

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Stefan R 63: ”Vi är skribenter härinne med massor av tyckande”

Massor av tyckande från sofftränare på nätet som mest går ut på att man borde byta ut allt och alla varannan vecka, är nog nåt som vare sig spelare eller tränare anser vara värt att lyssna på i nån högre grad.

”att de stöder MS helhjärtat i hans idéer är så naivt och korkat”

Precis.
Och det var därför som jag just skrev att det vore orimligt att tro det. Det finns spelare som inte alltid håller med en tränare i allting, fullt naturligt.
Har du redan glömt att jag precis skrivit att det är dumt att tro att spelarna alltid helhjärtat stöder MS eller har du fortfarande svårt att läsa innantill?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Huge: återigen visar det på din brist att inte se helheten! Det har du inte gjort sen Bz dagar. Då flrsvarade du bz o du gör samma nu..Det är något fel i bifs ledarskap som får oss att hamna här år efter år och du tror på felstudsar otur osv..
Skillnaden mot tex bulan är att då följde spelarna ledaren och det gav resultat han fick med hela gruppen..Melin försökte men nådde inte ut..blomman o några mer styrde! Ms försöker säkert men ...
Man kan ju undra när man ser en sån komptent back som Sigalet går bort sig titalt gång efter annan...när man lägger tre straffar som de igår så kan man ju funderar på om man verkligen ville vinna matchen...
Kommentera