Brynäs IF

714157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017025

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Stefan R 63: Bara för att jag inte gnäller, grinar och klagar på allting i varje inlägg så innebär inte det att jag inte ser att nåt inte stämmer.
Återigen visar du din brist på läsförståelse.
För att inte tala om din brist på att se helheten i problemet. Att bara stirra sig blind på tränarbiten och tro att allt handlar om tränarens fel och inget annat är både oseriöst och okunnigt.
Ex bara för du och andra nu fastslagit att MS inte når ut till spelarna så är det ju bara en gissning utan egentlig substans.
Att du sen ex sågar EN enskild spelare (Sigalet) i en situation där han kan ha tvingats agera för att rädda upp en medspelares misstag och sen få skulden från bedömare som du med dålig spelförståelse, är tyvärr mer regel än undantag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Huge: du gnäller på alla härinne som inte tycker som du!!
Din gissniing att spelarna ibland inte lyssnar på ledarna är ju också utan egentlig substans!
Att jag pratade om Sigalet är att han gång efter gång gör misstag som kostar oss..det är inte enbart att han räddar upp andras misstag som du skriver! Han ska vara en bärande spelare på backsidan och då ska man kunna spela med krav!
Jo du har dålig spelförståelse det märks så tydligt i dina analyser när du väldigt kortsiktigt klagar på lite otur här o otur där ..när du inte ser att öinjer i spelet inte finns. Där visar du din tydliga substans!
Kommentera