Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017815

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Auchinleck: Släpp fokuset på En bra start och Cahling, är knappast där problemet ligger. Finns väl ingenting som säger att Brynäs skulle ha högre spelarbudget, eller göra ett bättre jobb på den sportsliga sidan om En bra start lades ner eller Cahling fick gå. Alla indikationer är väl snarare att Brynäs har högre sponsorintäkter pga av det arbetet. Det är väl dessutom jättebra att Cahling är anställd för att sköta den biten istället för att Campese, Dacke o Sundlöv har en massa fokus på det. Skulle väl snarare vara i det fallet som vi skulle kunna kritisera dem för att inte ha rätt fokus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Retse:
Skrev inget om en bra start, men kan önska en god fortsättning!
En extra VD-lön, är det hållbart?
Kommentera

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Retse: Om Brynäs fått bättre förutsättningar (större intäkter) pga En bra start bör det redovisas för ägarna (=medlemmarna). Annars lägg ner den.

Det vi KAN se är att elitverksamheten inte har lyft sen En bra start började. Snarare tvärtom. Är det en slump bör det förklaras för ägarna. Annars lägg ner.

Större företag än Brynäs har testat att diversifiera verksamheten för att upptäcka att det inte är lönsamt. Ex. Volvo på 80-talet.
Kommentera