Brynäs IF

711070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2018171

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
lapad: Läst men ej förstått?
Om man hotar med att sluta gå på matcher och sluta lägga ner tid och pengar på Brynäs bara för att dom spelar dåligt och vinner för sällan så är det väl bara att byta till ett topplag som spelar bra och ofta vinner, om man nu tycker att det absolut viktigaste är att ens påstådda favoritlag vinner och spelar bra än att man stöttar sitt jag därför att det just är ens favoritlag.
Dessutom blir ju agerandet av den här 3-barnspappan isf jävligt ologiskt om han nu vill se ett bättre Brynäs.
Om han nu vill se ett bättre Brynäs vilket kräver mer pengar så är det väl inte så begåvat att sluta lägga ner pengar på laget, eller?
För mig är han en medgångare som bara vill stötta när det går bra, själva definitionen på just en medgångssupporter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Huge: Vi är åter tillbaks där det började. Du upprepar samma meningar dag efter dag, vecka efter vecka och det är uppenbart att dina ord och dina åsikter inte ger något vidare positiv respons. Jag skulle gärna vilja berätta för dig vilket det verkar du helt missat är att idrott går ut på att prestera och vinna dvs åstadkomma så bra resultat som möjligt. Fans som stödjer sitt lag gör det i torrt och blött vilket jag är övertygad de flesta även här inne gör även om det händer att man ibland visar sitt missnöje genom att uttrycka sig lite "för hårt" i hettans stund. Killen som åker tvärs över hela landet med sina barn känner naturligtvis lika och har också ett behov av att avreagera sig och visa sin besvikelse.
Till sist så tycker jag är väldigt märkligt att du "i stort sett alltid" försvarar Brynäs ledning och Brynäs insats samt dåliga beslut.
Kommentera