Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2018358

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
mattias - 74: Kritisera sitt lag är såklart helt ok men det är när det blir påhopp och glåpord som jag anser att det gått för långt.
Att säga att Brynäs spelar kasst eller att vissa spelare inte håller SHL klass är ok om man känner så.
Sen står jag upp även för de spelare som inte håller kvalitetsmässigt heller för de lirar för mitt lag och kan ju inte rå för att de är kassa och de gör säkerligen sitt bästa (det förutsätter jag).

Jag ifrågasätter vår tränare och flera personer högre upp i föreningen men jag håller ändå en god ton och håller mig ifrån glåpord eller att skriva att någon skall skeppas.
Jag har aldrig buat åt Brynäs trots uselt spel många gånger utan snarare är jag den som klappar när många andra buar för buandet tycker jag är ju lite taskigt.

När det kommer till Huge så har jag en känsla att han har lite roligt när han via sitt ständiga stöd till allt Brynäs gör får folk på forumet att gå banarnas. Ingen idé att försöka få honom på andra tankar för det har skribenter här försökt med i flera år, säkert innan jag reggade mig här.

Gott nytt år!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Axle San: Mao inte så stor skillnad mellan dig.
Skillnaden är väl isf det där med att ifrågasätta tränare och övrigt högre upp i föreningen.
Att enbart sitta och kräva att en tränare måste bort känns ju meningslöst eftersom du inte vet vilka alternativ som isf finns, vilka som ev vill eller kan komma hit, osv osv.
Enda anledningen till att jag aldrig kritiserar utan alltid stöttar besluten är ju att jag inte anser mig ha tillräckligt på fötterna för att kunna bedöma om man tagit ett bra eller dåligt beslut.
Ett beslut som oinsatta soffcoacher som jag eller nån annan härinne tycker är felaktigt kan ju mkt väl visa sig ha varit ett bra beslut om man känt till omständigheterna och förutsättningarna när beslutet togs.

I övrigt har jag inget intresse av att på ett medvetet sätt försöka få folk att gå bananas.
Om dessa bananasgångare nu tycker att jag är så enormt provocerande så är det isf deras eget bekymmer, inte mitt.
Kommentera

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2019-12-28
Axle San:
Håller med utom på sista punkten.

Tror inte alls det handlar om att ha lite roligt, utan om att må dåligt.

Hursom, vinst idag känns viktigt.
Växjö plockar nog Oskarshamn och 6p upp vore tung start på 2020.
Och sedan hålla kvalstrecket bakom sig, det är nödvändigt!
Kommentera