Brynäs IF

705107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2018394

Sv: A propósito de nada
Huge: "Saxat från Wikipedia:

"En supporter som stöder ett lag när det går bra för laget, men som sviker laget när det går sämre, kallas för medgångssupporter. Dessa struntar i att gå på matcher och gnäller i stället över hur dåligt laget är.""

Jag antar att du presenterar den här informationen eftersom du anser den vara en korrekt identifiering av begreppet supporter och medgångånssupporter.

Då kan du ju iaf sluta kalla den stora massa härinne för medgångssupportrar eftersom de allra flesta, mig inkluderat, går på matcherna.

En annan intressant detalj är ju att en medgångssupporter "slutar gå på matcherna" det måste ju betyda att en supporter "går på matcherna". Och hur är det med dig Huge? Går du på matcherna?

Nej, du följer dom väl via tv eller texttv, sid 377.

Så enligt den definition du valt att hänvisa till är DU ingen supporter, vare sig i med eller motgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "En annan intressant detalj är ju att en medgångssupporter "slutar gå på matcherna" det måste ju betyda att en supporter "går på matcherna". Och hur är det med dig Huge? Går du på matcherna?"

Har redan förklarat men du verkar fortfarande inte fatta.
Oavsett om du går på matcherna eller inte så är man i min bok en medgångare så fort man börjar svamla om att sluta gå på matcherna eller sluta stötta laget, bara för att det går dåligt och man inte vinner.
Det är förmodligen ingen strikt tolkning när det gäller vad som menas med en "medgångssupporter" men för MIG räcker det för att få det epitetet på sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nån kanske varit inne på det tidigare men att kalla Brynäs fans för medgångssupportrar är ju allt annat än överensstämmande med verkligheten...

Skulle Brynäs enbart ha stöd i medgång kan väl de flesta räkna ut att klubbens totala fansskara hade fått plats på ett kafferep med dementa nostalgiker...
Kommentera