Brynäs IF

713721 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2019050

Sv: A propósito de nada
spolaisen: olden är brynäsare deluxe Så du vet. Tycker inte han öser nå skit. Wikegård kan jag hålla med om att där blir det ibland löjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ja, då har man vaknat upp efter en av de värsta tv-kvällarna någonsin framför cmore. Det andas lite konspirationsteorier här och där bland forumets inlägg efter matchen och det är inte utan att man funderar i de banorna själv.
Men nog om det, vi får helt enkelt hoppas det vänder oavsett vilket sätt det sker på. Att Brynäs bara får med sig en poäng på de tre senaste matcherna är enligt mitt tycke ett sanslöst motflyt men så är det ofta i motgång, man får inget gratis.

Nu till min tanke.
En del har nämnt det då och då här i forumet men snart är det väl det enda testet som inte genomförts i första femman. Jag tänker på Emil Molin, varför testas inte han med Scott och Rödin? Han skulle kunna testas både som center och vinge i den omgivningen tycker jag. Jag tycker Emil har en förmåga majoriteten av de övriga inte har och det är att hitta öppningar, vara lugn med pucken och slå fina mackor. Det sker oftast i pp, jag vet, men med bästa möjliga omgivning kanske det skulle lossna även i 5 mot 5 spelet för honom?Jag skulle gärna se att de gav detta en ordentlig chans framöver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung:
håller inte med dig i fallet Olden, han måste ju också platsa in bland djurrrgååårdarna på C-moore och då säger man inte alltför bra saker om Bif.

Förbannat irriterande med en brynäsledning som i alla sammanhang vänder andra kinden till.
Brynäsledningen om dem nu inte är döva, måste ju också höra kommentarerna från "C-moore experterna".
Inte bra med alla dessa subjektiva vinklingar mot Bif. Andra matcher på C-more avhandlas objektivt/sakligt. Varför har Bif blivit en strykpåse på C-Moore?
Kan väl inte bara bero på vissas alkoholproblem??
Kommentera