Brynäs IF

716665 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020518

Sv: A propósito de nada
Zzz: Tycker ändå att spolaisen har rätt i det jag tror har varit huvudproblemet och det är egentligen inte tränaren. Handlar nog till största del om materialet, som helt enkelt visat sig vara för tunt och inte motsvarat det man hoppats på.
Förutom Rödin och Scott som tvingats dra ett stort lass och i stort varit på förhand säkra kort sas, så har tyvärr det mesta i övrigt inte hållit måttet.
Desch och Zetterberg har väl i stort varit iskalla, jämfört med vad dom egentligen och som sämst borde ha kunnat prestera. Ironiskt nog har Ingman, som värvades i sista stund, varit den som hållit måttet och faktiskt överträffat förväntningarna man där hade på förhand.
MS har nog gjort vad han kunnat, helt rätt av ledningen ändå att verkligen ge honom chansen när man nu har talat om tålamod och att inte agera i panik så fort spelet man på förhand planerat för och räknat med, inte funkat.
Man har nog från början haft en alltför optimistisk tro på att nyförvärven, förutom Scott, Rödin och Sigalet, skulle bli mer framträdande i sina roller än vad dom uppenbarligen har blivit.
Utan att ha en aning om dom interna tankegångarna hos spelarna så är det heller inte uteslutet att ett missnöje med MS i truppen hos vissa (ledande?) spelare också har spelat in.
Nu får vi bara hoppats att den här brandkårsutryckningen rent konkret och i första hand får spelarna att tända till, slappna av och börja sätta målchanserna som man trots allt har skapat tillräckligt många av i matcherna, för att ge sig chansen att vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: låt du de yrkeskunniga sköta detta!
Att du inte tror att tränaren inte har så stor roll i detta säger en del! Han är väl en del av materialet eller hur?
Kryp Huge kryp😎😎😎
Kommentera