Brynäs IF

713985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020522

Sv: A propósito de nada
Inte så överraskande kanske, men enligt Madhawk jagar vi Björn Hellkvist till nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Fy fan vilka glada nyheter man vaknar upp till. Att Sunkan skulle få sparken visste man redan, men att även Dackell får lämna är kanon. Sen fasar dom ut honom på ett snyggt sätt för att visa lite respekt mot honom då tröjan hänger i taket trots allt.

Att det dessutom visar sig att vi jagar Hellkvist gör mig ännu gladare. För mig är han det mest klockrena namnet som finns på marknaden till nästa säsong.

Känslan jag får nu är att den riktiga nystarten kommer göras under våren. Det är då vi äntligen kommer ta alla beslut som egentligen skulle tagits redan förra våren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Jag tror Björn Hellquist är helrätt. Han och Sundlöv hade tydligen bra kemi i Modo. Men vill Hellqvist avvakta med att ge svar tills efter Modos säsong är över om dom eventuellt skulle gå upp blir det en sent svar från honom..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Jag tror att Björn Hellqvist skulle vara ett bra namn, men Brynäs måste signalera att man ger honom arbetsro. Vi kommer behöva bygga om laget och då måste en ny HC som klubben tror på ges tid och förtroende.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Det vore spännande men är han sugen att ta sig an detta Titanic?
Kommentera