Brynäs IF

713198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020534

Sv: A propósito de nada
Zzz: Hellqvist kanske svarar ja - men att de sedan håller det topphemligt under säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mest överraskande i allt detta är ändå att även Dackell får ”kliva av”. Efter inte ens ett år... Då har man en huvudtränare avlönad som lämnat klubben samt en avlönad f.d. GM som som skall sitta på läktaren å titta på matcherna... Nåja... Som även jag varit inne på tidigare. Dacke är fantastisk på många sätt och han förtjänar all form av respekt men för rollen som GM behövs andra kvaliteer.

Två konstateranden:

• Bra av Brynäs att äntligen entlediga Sundqvist. Överraskande handlingskraftigt att även förändra Dackells roll.
• Två av de tyngsta rektyteringarna under 2019, Huvudtränare och General Manager, resulterade i historiska fiaskon vilket ger hela Brynäs visionsarbete en stor törn.

Som Johan Mr Madhawk skriver så står Brynäs nu inför ett behov av en nystart. Bara det är sjukt i sig då vi alldeles nyligen genomfört en sådan känns det som...

Från nu och framåt, NU KÖR VI!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Ja och då är det bara att köra. Men sannolikheten är ganska stor att han vill fullfölja det han byggt upp Modo, och skulle dom gå upp så ser jag det som mer troligt att han stannar där. Jag tror inte han vill skriva bort den möjligheten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bra förvisso, men detta skulle gjorts sedan länge. Hur säkrar vi kontraktet? Och hur får vi in nya namn till truppen redan iår?
Kommentera