Brynäs IF

714039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2021437

Sv: A propósito de nada
SWEATT: Ingen aning, för tidigt att idag bedöma om vi ligger i fas eller inte, när det huvudsakliga målet är att först under säsongen 2022/2023 vara tillräckligt stabila för att på allvar kunna vara med och konkurrera om guldet.
I övrigt: finns det nån sorts tidsmall där man vid en viss tidpunkt kan läsa av och se om man ligger i fas eller inte?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
”finns det nån sorts tidsmall där man vid en viss tidpunkt kan läsa av och se om man ligger i fas eller inte?”

Arbetar man mot mål, bör man ha delmål och stämma av mot ja, men också däremellan kontinuerligt utvärdera vart man ligger.
Både mätvärden och tidsaspekter mm bedöms. Ofta sätts delmål utifrån överlämningspunkter, hur proaktivt det går att agera och rimligheten i att kunna arbeta igen det man kommit efter, helst med stöd i riskanalys och konsekvensanalysverktyg.

Som nu med lite tid kvar till fönstret stängs och 9poäng ifrån att knipa chansen att ens kunna spela sig till målet kvartsfinal, så bör den mest okunnige se att man ligger efter i arbetet att nå 19/20-målet, och detta framförallt då risker för skador/avstängningar med redan svag trupp föreligger, prognosen pekar åt ogynnsamt håll och vi har lite tid kvar att kunna agera proaktivt på för att ta in behövliga spetsspelare.

Betyder det att det nu är kört iom att vi ligger efter - nej, men sundlöv/dackell har satts bifs herrlag i en riktig dålig sits pga att man inte agerat proaktivt tidigt. Målet var trots allt MINST kvartsfinal 19/20, och där har vi inte varit i närheten av i större delen av säsongen, bortsett inledningsvis.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: När säsongen är färdigspelad kommer vi att ha facit på om Brynäs lyckades ta sig till kvartsfinal eller inte. Det ser svårt ut just nu men större under har skett i idrottsvärlden.
Kommentera