Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2021866

Sv: Brynäs - Rögle 2020-01-08 omstarten i ERP Monitor Arena
KulaShaker: Tornberg verkar fortfarande bitter efter det som hände under hans tid i Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Rögle 2020-01-08 omstarten i ERP Monitor Arena
Axle San:
Har själv anfört detta med bittra före detta brynässpelare, men jag tror Tornberg har en poäng med det av honom påtalade. Tornberg har erfarenhet från hockeyn på totalen både som spelare och tränare. Han har insikt i spelet på planen och vid sidan om själva isytan. Tror inte Tornberg griper efter halmstrån för att sätta dit sin forna klubb. Tornberg är från Norrbotten och norrlänningar brukar säga som det är.
Vi får väl se om konstellationen Molin o Holmkvist och målvaktstränaren blir nästa tränartrio för Bif, det visar sig så småningom. Undrar vad Dackell tycker i frågan, han som förlängde kontraktet med Sunkan.
Kommentera

Sv: Brynäs - Rögle 2020-01-08 omstarten i ERP Monitor Arena
Ja … vad ska man säga. Petter Rönnqvist på Cmore säger i studion att han tror Brynäs skulle vunnit mot Rögle även med Sundqvist vid rodret. Han har ibland(ofta) bra och sakliga saker att komma med, men här är han ute och cyklar. Sundqvisten våran, hindrade vårat bås och våra spelare att nå sin potential, men nu efter tränarbytet blommar Brynäs ut igen. Det syns tydligt i spelet på isen och i båset att laget nu jobbar tillsammans och hjälper varandra bättre än tidigare. Grundläggande ledarskap säger jag som jobbar med det dagligen. Johan Tornbergs teori orkar jag inte ens kommentera då han som oftast fabulerar och inte har mycket fakta bakom sina tankar. Brynäs har nu tagit ett steg i rätt riktning efter att man tagit flera steg tillbaka. Hoppas nu vår ledning förstått att dom är största boven till att det går(gått) dåligt på isen och att dom nu sett detta och skärper till sig.
Kommentera