Brynäs IF

713210 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023040

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
mattiask: Å andra sidan verkade Skellefteå vara lite av ett självspelande piano under några år, alla som tränade laget under den tidsperioden lyckades få till bra resultat. Men jag tror att du kommer bli besviken om du sitter och hoppas på en tränare med tunga SHL-meriter. Brynäs är nog inte det mest attraktiva gig de kan få.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Peja: Nemen så är det ju absolut. Jag pratar ju dock inte om vad som är realistiskt utan av vad JAG som dröm har att få in för typ av ledare.
Jag tycker att det tydligaste exemplet just nu finns i Frölunda och Rönnberg i hur han faktiskt ändrat/fått ihop hela föreningen även om det givetvis handlar om en helt annan ekonomi samt att det givetvis är sportchefen även här som står för värvningarna även om jag tror att Rönnberg är med på ett helt annat sätt i den proceduren än vad Sundqvist var hos oss.
Men samtidigt var det ju svårt att se att Bulan skulle göra den succén hos oss då han inte heller var meriterad på det sättet som Rönnberg, Wallson med flera.

Men som sagt - detta tränarval är så otroligt viktigt av så många anledningar.
Och då är det otroligt viktigt med en väldigt tydlig ledare, med ett otroligt tydligt tänk i hur han vill spela sin hockey, men även som ska passa vår spelartrupp.
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Peja: Kan se det på två sätt, är det på det viset att Brynäs har ett av Shls lägsta spelarbudget så är nog inte Brynäs överhuvudtaget attraktiva.
Stämmer det att Brynäs är på övre halvan vad gäller spelarbudgeten så tycker jag att Brynäs skulle vara mycket intressanta just för tillfället.
Tänk på alla dyra kontrakt som går ut denna säsong du kommer som tränare tillsammans med sportchefen ha Stora möjligheter att bygg ett helt nytt Brynäs.
Det skulle jag tycka vore en mycket spännande utmaning.
Låst ämne