Brynäs IF

713154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023886

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Så du menar att ”den verkliga hockeyvärlden” är den värld som en okunnig, oinsatt och gnällig supporter med noll insyn lever i?
Är inte det en fakevärld som inte har ett dugg med Sundlövs värld att göra, den VERKLIGA hockeyvärlden där man tvingas ta beslut utifrån förutsättningar som du i din soffvärld inte har en susning om?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Tycker du ska ska krypa tillbaka under din sten. Vi var ett gäng som inför dom tre senaste säsongerna tidigt insåg att Brynäs inte var tillräckligt bra utan skulle slåss i botten, och du har hela tiden tyckt att föreningen gjort rätt.

Inför den här säsongen skulle det bli en nystart, men ett gäng "oinsatta och gnälliga supportar med noll insyn" såg att det inte skulle funka.

VI hade rätt och DU och dina "kunniga yrkesmän" hade fel.

Så att du kommer dragandes med dina trötta gamla argument i vanlig ordning betyder ingenting, "kunnigt yrkesfolk" har visat gång på gång att dom inte räcker till.

Vet inte om du lever i förnekelse men de strategiska beslut man tog inför säsongen har ju i stort sett rivits upp med sparkandet av Sunken och omplaceringen av Dacke. Inte förvånande att den siste sportsligt ansvarige också ifrågasätts.

Vill avslutningsvis skriva att det är alltid lika kul att du dömer ut mig för att ha NOLL insyn i Sundlövs arbete när det ligger till på exakt samma sätt med dig. Du har också NOLL insyn i Sundlövs arbete.

JAG vet inte om Sundlöv gjort det bra efter dom förutsättningar som finns och DU vet inte om Sundlöv gjort det bra efter dom förutsättningar som finns.

Jag baserar mina antaganden på att Brynäs återigen misslyckats med att ställa ett slagkraftigt lag på banan för att lyfta i tabellen.

Vad baserar du dina antaganden på?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vore klädsamt om du bemötte sakfrågan någon gång istället för att angripa skribenterna hela tiden och idiotförklara dem som ”okunniga gnälliga supportrar med noll insyn”. Vore uppfriskande om du kunde skriva typ ”Jag tycker inte som du. Jag tycker så här bla bla...därför att bla...bla...” Istället sker sedvanliga påhopp och förolämpningar...

Jag tycker det är trist. Trist och tröttsamt...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Man kan inte citera någon och lägga till egna ord, det borde väl magistern veta? Jag har aldrig skrivit "hockeyvärlden".

Har skrivit att Sundlöv har viss kompetens. Han har möjligen agerat utifrån dom förutsättningar som finns (även om Campeses uttalnaden talar mot detta). Pengar finns - men värvningar har lyst med sin frånvaro. Det var även ett strategiskt beslut, av Sundlöv, att vänta in Boqvist.

Frågan jag lyfte var om Sundlöv är rätt man för jobbet eller om det finns någon bättre? Särskilt med säsongens misslyckad värvningar i åtanke och dom resultat Sundlöv uppvisat (med/trots dom förutsättningar som finns.)

Men berätta gärna mer om den "verkliga hockeyvärlden" som du hänvisar till. Du har förstås full insyn i den...
Kommentera