Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023888

Sv: A propósito de nada
Huge: Man kan inte citera någon och lägga till egna ord, det borde väl magistern veta? Jag har aldrig skrivit "hockeyvärlden".

Har skrivit att Sundlöv har viss kompetens. Han har möjligen agerat utifrån dom förutsättningar som finns (även om Campeses uttalnaden talar mot detta). Pengar finns - men värvningar har lyst med sin frånvaro. Det var även ett strategiskt beslut, av Sundlöv, att vänta in Boqvist.

Frågan jag lyfte var om Sundlöv är rätt man för jobbet eller om det finns någon bättre? Särskilt med säsongens misslyckad värvningar i åtanke och dom resultat Sundlöv uppvisat (med/trots dom förutsättningar som finns.)

Men berätta gärna mer om den "verkliga hockeyvärlden" som du hänvisar till. Du har förstås full insyn i den...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Visst går mycket att ifrågasättas men kontinuitet är någonting vi saknat och Sundlöv känns trygg sett över tre år., den ende av de ansvariga som har erfarenhet från sin position faktiskt. Nä in med mer erfarenhet så blir detta nog bra tillslut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Du talar om ”vi i den verkliga världen”.
Vilken värld avser du isf?
Världen hemma i den verkliga soffan där du sitter eller den verkliga värld som Sundlöv, Campese och tränarna befinner sig i?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Huge har väl inte skrivit att han citerar en ordföljd i ditt inlägg?

I övrigt känner jag mig lika osäker som du vad gäller Sundlöv.

Och varför envisas klubben med att lyfta fram brynäsare i organisationen? Det stora felet är att man sätter kompetens i andra hand, klubbkänsla i första.

Det blir inte alltid så bra.
Kommentera