Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023897

Sv: A propósito de nada
bradberry: Jag har bemött sakfrågan: vilken värld avses?
I MIN värld tycker jag att det är omöjligt att ex kritisera ett beslut som tagits av ansvariga innan man först tagit reda på förutsättningarna som beslutsfattaren haft.
Verkar dock inte vara några större problem om man är en annan okunnig och oinsatt läktarcoach som ex jag själv...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "I MIN värld tycker jag att det är omöjligt att ex kritisera ett beslut som tagits av ansvariga innan man först tagit reda på förutsättningarna som beslutsfattaren haft"

Men då går det ju heller inte att hylla ett beslut eftersom ingen inte känner til förutsättningarna som finns. Kritik kan ju antingen vara negativ eller positiv.

Med din syn att se på saker går det ju överhuvudtaget inte att kommentera ansvariga eftersom vi inte vet deras förutsättningar och omöjligtvis vet om dom gjort ett bra eller dåligt jobb.

Och då kommer nästa steg, om man inte kan kritisera yrkesmän inom Brynäs, varför då skriva överhuvudtaget på ett forum för "oinsatta läktarcoacher"?

Du får börja skriva mail till anställda inom Brynäs om hur normalt dom sköter sitt jobb.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Resultatet av besluten som togs före och under pågående säsong har varit dåligt med tanke på målsättningen. Har det då berott på att man haft dåliga förutsättningar och i så fall varför.
Kommentera