Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2024421

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Som jag skrev i ett tidigare inlägg så hade jag inte för avsikt att komma in och vara spydig och kaxig. Jag kan medge att diskussionen eskalerade lite där ett tag. Jag gillar att gaffla med andra supportrar och jag vädrade en åsikt. Du får läsa mellan raderna, men det är ju självklart så att det finns en respekt för Brynäs IF. Däremot så anser jag, ur ett supporterperspektiv, visserligen till en annan klubb, att det finns en viss "inavelsproblematik" (missförstå mig rätt) i Brynäs.

Det jag menar med detta är att det känns som man väljer klubbhjärtat till förmån för kunnandet. I det här fallet har det legat er i fatet. Det är ju ganska givet att en anrik och stor klubb som BIF ska vara inblandade i toppen, baserat på er historik. Men då kanske man också måste hänga med i de förändringar som sker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Där har du nog helt rätt och så tycker nog 97 % av alla HS:are i den här boken också. Det är kanske så enkelt att det hela blir så mycket känsligare när det kommer från en motståndare...
Kommentera