Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2025383

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Auchinleck: Lever du i tron att det enda man kan göra är att "skälla" engagemang och motivation i folk och hockeyspelare i synnerhet, eller retas du bara med mig? Ove har visat att han förstår att motivera och engagera mycket bättre än Magnus förstod, därför ser det bättre ut på isen just nu. Att Ove kan spelet och hur vi tar ut svängarna det vet vi, och nu vet vi också att han på ett bra sätt kan förmedla detta till spelarna. Sen har Ove,(eller kanske rättare sagt Brynäs) som alla ledare en utmaning i att få det fungera i ett längre perspektiv, men det orkar jag inte filosofera kring här och nu. Alla ledare har sitt sätt att få ut maximalt av spelarna. Bulan har sitt sätt. Ove ser ut att funnit sitt. Sundqvisten behöver för sin egen framtida skull jobba på sitt sätt att leda.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
lultiger:
"Lever du i tron att det enda man kan göra är att "skälla" engagemang och motivation i folk och hockeyspelare i synnerhet, eller retas du bara med mig?"

De ledande spelarna har efterlyst Bulanledarskap för att de skall kunna prestera.
Gång efter gång.
Nu presterar de utan hårblås plötsligt.
Hmmm...
Sundpese har en läxa att göra inför fortsättningen.
Tränare som driver utveckling för toppresultat eller tränare som sitter i knät på spelarna och får behålla jobbet efter "ut i kvarten"?
Ove har uttrycklingen (UTTRYCKLIGEN) berättat vilken roll han vill ha och det är inte Head coach.
Sundpese behöver hitta flera informella ledare till gruppen som har mästarambitioner och förmåga att ställa krav på övriga i truppen. Annars är vi kvar i landet Mellanmjölk for ever.
Låst ämne