Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2025623

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Axle San: Blomqvist tjänar 140 000 kr/månad nu. Jag skulle säga att inte ens en halverad lön är tillräckligt för att han ska vara värd pengarna. Du kan få en absolut toppspelare från HA för dom pengarna. Minns att Micke Lindqvist fick 75 000 kr/månad på sitt första kontrakt med Färjestad när han kom från AIK.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Skrubben: Att värva framgångsrikt från allsvenskan handlar mycket om att vara attraktiv för de främsta talangerna. Spelare som Forslund, Norin, Lindelöf etc hade nog Brynäs inte hämtat in om de senaste årens juniorkullar varit bättre och jag tvivlar på att de fick andra SHL-anbud. Det finns ingen sportchef i hela SHL som inte vill ha typ Dahlén eller Norlinder men det finns bara en, om ens det, som kommer lyckas övertala dem att skriva på för just deras klubb. Brynäs måste bli den klubben igen.

Sen har Sundlöv ett bra track record med allsvenska värvningar. Spelare som Gunde och Angell var det många andra som inte vågade signa på grund av deras defensiv. Faktum är att många av sundlövs allra bästa värvningar var från just allsvenskan.
Låst ämne