Brynäs IF

713059 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2026000

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
ellis: Min poäng är att Brynäs måste bli attraktiva för de eftertraktade spelarna igen, som man var för Ekholm när han skrev på - han kunde också välja mellan samtliga SHL-klubbar. Fler utfyllnadsspelare på fw-sidan behövs inte till nästa säsongs trupp oavsett om de kommer från Allsvenskan, SHL, AHL, DEL eller vad som helst., det tror jag att alla är överens om.

Sen kan jag delvis förstå att BZ/Dacke värvade in fler utfyllnadskillar från allsvenskan än Sundlöv gjorde under hans sista år som sportchef, eftersom J20-laget inte längre levererar i samma omfattning som när de tidiga 90-talisterna/sena 80-talisterna spelade där. För att ta några konkreta exempel: Simon Löf, Jonathan Carlsson, Alcén och Sandin funkade utmärkt som utfyllnadsspelare när de var J20-spelare, om det hade varit nu hade Brynäs antagligen budgetvärvat från allsvenskan på de positionerna istället.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Peja: "Min poäng är att Brynäs måste bli attraktiva för de eftertraktade spelarna igen, som man var för Ekholm när han skrev på - han kunde också välja mellan samtliga SHL-klubbar."

Visst är det så men finns fler exempel än Ekholm egentligen? Det känns lite som att det blev Brynäs för att det inte är så långt till Mora här faktiskt..
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Peja: Jag skulle inte tacka nej till J Dahlén. Samtidigt ska vi inte övervärdera honom.
Låst ämne