Brynäs IF

711095 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2026052

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Peja: och dessa sponsorer stannar kvar om Brynäs plöjer ner pengar i damlaget och samtidig åker ner i Allsvenskan.
Är det inte orättvist att spelarna i random div 2 klubb tvingas arbeta samtidigt som de spelar hockey varför har de så dåliga löner de lägger ut lika mycket tid som damerna och publiksnittet i många fall är inte lägre.
Varför startar inte damerna en egen förening där de kan sätta sina egna löner de borde de kunna tjäna på med tanke på det enorma intresset.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Makita: Skulle självklart få enorma ekonomiska konsekvenser för föreningen om Brynäs åker ner i Allsvenskan.

Men fortfarande, om damlaget inte är en minusaffär sett till det inkomstbortfall (främst sponsorer) och utgiftsbortfall som det skulle innebära att lägga ner damlaget, så finns det inga ekonomiska argument för att lägga ner det. Och då har vi inte ens kommit in på goodwill.

Om de ekonomiska argumenten inte håller finns ju inget vettigt argument för att lägga ner damlaget. Att Brynäs bara skulle kunna ta bort det och räkna med samma ekonomiska sponsorstöd tror jag inte en sekund på, GGIK innebandy provade det för några år sedan och det accepterades inte av deras sponsorer, och då är de ändå en väldigt liten aktör i jämförelse med Brynäs.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 2020-01-18
Makita: Nu har ju föreningen Brynäs valt att ha ett damlag, vad är problemet? Det är ju liksom ingen annan som bestämt detta utan det är Brynäs IF, precis som de valt att ha ett herrlag och pojklag och satsa på En Bra Start....Varför ska damerna starta en egen förening när de redan har ett lag ??
Låst ämne