Brynäs IF

542674 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2027078

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
Axle San: Det är ju väldigt tråkigt att jämföra oss med andra lag givetvis, MEN tittar man på de andra lagen och då framförallt topplagen så har de delvis en klart större spets, men framförallt en klart högre bredd.
Ta tex Frölundas fjärdelina igår. Lasu-MRO-Stålberg. Vanligtvis spelar väl inte Stålberg där utan tex Mustonen som var borta igår.
Men den kedjan är i mina ögon SHLs bästa fjärdekedja, och framförallt en spelare som Lasu. I Brynäs hade han varit andrecenter. Så pass bra är han.
Men dit jag vill komma är att vi måste komma tillbaka lite till det vi hade 2012 vid guldet, eller till 2016 när vi blev tvåa.
Vi behöver ha ett klart jämnare lag, där helst alla fyra kedjor håller en betydligt högre nivå än nu. Och då helst ett par klasser högre. Först då kommer vi kunna klättra på allvar i tabellen.
Sen ska sägas att du lite per automatik så kommer även en sådan sak som målvaktsspelet höjas då målvakterna i många matcher (igår tex) så får de stå på huvudet för att vi ens ska ha en chans.
Den ende spelare som jag tror att Sundlöv och Dackell funderar på att förlänga med som har utgående är Blomman. MEN då krävs det att han går ner ordentligt i lön. Och då pratar jag bland de som ska spela i en fjärdekedja. Rohdin varken ska eller komma få nytt kontrakt. Inte heller Forslund.
Däremot tror jag att de funderar mycket kring Molin och Brodecki, men där är iaf för mig en förlängning av Molin ganska given. Vill verkligen se honom i Brynäs-tröjan, men framförallt i en bättre omgivning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
mattiask: Det. var -17 Brynäs tog silver inte -16.
+1
Låst ämne

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
mattiask: "Däremot tror jag att de funderar mycket kring Molin och Brodecki, men där är iaf för mig en förlängning av Molin ganska given. Vill verkligen se honom i Brynäs-tröjan, men framförallt i en bättre omgivning."

Framförallt så bör ju Molin kunna få chansen att spela ut sitt register som center i nästa säsongs lagbygge.
Scott är given som 1a center.
Sallinen är en bra 2a center.
Molin skulle nog kunna lyfta upp en tredje lina på centerposition.

Finns det någon information om hur det är sagt med Ölund till nästa säsong?
Tänkte på utlåningen.
+1
Låst ämne

Sv: Frölunda - Brynäs 2020-01-23
mattiask: Jag gillar Brodecki också, ser honom gärna kvar.
+7
Låst ämne