Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2027889

Sv: Brynäs - Luleå 2020-01-25
Peja: Flerårskontrakt på Bertilsson skulle smaka mumma!
Sen kan jag inte låta bli att förundras över publiktillströmningen på matcherna trots att det är en medioker produkt som erbjuds. På marknadssidan ligger vi tack och lov i framkant!
Trots att en del härinne hävdar att det är "gratisbiljetter" till barn som förklarar publiksnittet så får man inte glömma bort att när publiken väl är inne på arenan så genereras raskt inkomster på diverse kringförsäljning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Luleå 2020-01-25
JanT: Ökningen jmf med förra året är uppseendeväckande. +800 åskådare! Får det genomslag i budgeten kommer det märkas trots att vi missar slutspel.

Just nu drar vi mest åskådare på bortaplan också. LIF populärast i Sverige? My ass!
Kommentera

Sv: Brynäs - Luleå 2020-01-25
JanT:
Det verkar som att man träffat rätt med insatserna på marknadssidan trots de svajiga prestationerna på isen. Samtidigt är det kontinuerligt framgångsrika slutspel som bygger vinster och förbättrat eget kapital. Där har vi lite förbättringspotential.
Kommentera

Sv: Brynäs - Luleå 2020-01-25
JanT: Skulle kännas bra att ha Rödin, Scott, Lindbäck och Bertilsson på flerårskontrakt. En grym stomme att bygga vidare på.

Så länge jag kan komma ihåg har det alltid delats ut gratisbiljetter under "serielunken". Bara det att det inte alltid uppmärksammats, sån info sprider sig nog mer nu via sociala medier etc.
Kommentera