Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028046

Sv: Brynäs - Luleå 2020-01-25
Peja: Undra om Jesper själv har någonting att säga till om, vill han spela i AHL eller vill han hem till brynäs eller är han tvingad att stanna där borta?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Luleå 2020-01-25
Forsberg 1978: Klart han inte är tvingad att vara kvar.
New Jersey har ju presenterat en tydlig plan för honom, som de i sin tur följt (antar jag). NJ går utdåligt i NHL och då är det ju självklart att Boqvist är en av dom som blir lidande OM han nu inte gör braksuccé vilket han inte gjort hittills.

Att han då får fortsätta i AHL är ju ett tydligt tecken på att spelaren i fråga får stå åt sidan för att laget faktiskt ska ta sig framåt istället för att fortsätta bakåt.

Nu är det ju dock så att Brynäs kontrakt med Jesper inte gäller längre. Så skulle NJ hellre vilja skicka honom till SAIK, Växjö osv så kan de ju göra det. Men sen skulle ju Jesper själv garanterat säga att han inte vill spela någon annanstans än just Brynäs.
Men som tex i Lias Anderssons fall så har han ju på ett sätt gjort sig omöjlig i NYR och därav så gjorde dom sig av med honom till Hv på grund av att de ej fick till en trade.
Lias kommer ju garanterat inte spela i NYR i framtiden skulle jag gissa.
Så spelarna tror jag är otroligt noggranna med att inte göra fel gentemot klubben de tillhör för då lär ju chansen till NHL-spel minska kraftigt.
Kommentera

Sv: Brynäs - Luleå 2020-01-25
Forsberg 1978: Klart spelaren kan påverka. Kolla på Lias Andersson. Boqvist hade även kunna valt att köra 1 år till i Brynäs, som Silfverberg gjorde inför 2012. Ottawa ville ha över honom men han kände sig inte redo och sa nej. Men det är jävligt svårt att stå emot NHL.
Kommentera