Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028225

Sv: A propósito de nada
Saxat ur en artikel på AB. John har alltså 4 syskon, Johan, Johnas, Jonathan och Johanna! Kära barn har ungefär samma namn? 😁

"Och hur var det då med den där Gävlekopplingen runt Brynäs nyförvärv. Jo, John Persson är bror till innebandyspelaren Johanna Persson, numera i IK Sätra, och dessutom bor föräldrarna i Gävle.

– Det känns jättebra att komma till Brynäs. Jag har min familj i Gävle och ser fram emot att komma på plats, säger Persson.

John Persson har även ett helt gäng bröder som alla spelar hockey. I Mora öser två år äldre brodern Johan Persson, tidigare även Timrå, in poäng. Och de ännu äldre bröderna Johnas och Jonathan Persson spelar bägge i Tierp, numera i division 3."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Är som en del andra försiktigt positiv till denna värvning, han fyller en funktion vi saknar med sin tyngd, hoppas han använder den bara.

Hellre detta än en svindyr legoknekt som försvinner efter säsongen och som ändå bara höjer oss litegrann. Nä, bra med långsiktigt tänk. Kan bli en bra pusselbit på sikt detta, typ som Molin och Brodecki.
Kommentera