Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028649

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror att Jaedon är i en serie för högt.
Han skulle göra det bra i Allsvenskan eller i DEL som han gjort tidigare.
Han kommer ju från DEL och innan det NLB och ECHL, sen några matcher i AHL och en längre session i WHL....Det osar ju inte direkt SHL kvalitet om Jaedons cv utan snarare så är han en spelare som borde passa i Hockeyallsvenskan...

Här trodde man ju att Dacke och Inge sett något som ingen annan sett men så var det uppenbarligen inte. Bra spelare kostar och att värva på chans är som att satsa A-kassan på lotto istället för att klippa sig och söka jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja, det är uppenbarligen en chansning som inte slagit väl ut, men är det verkligen orimligt att göra chansningar? Var inte Gunderson, Angell, Kevin Clark och Curran chansningar när de hämtades till SHL?

Det måste alltid finnas utrymme för "budgeterade" chansningar i en trupp. Om utfallet av chansningar alltid blir dåligt är det fel personer som sitter och chansvärvar.

Hade aldrig sett Jaedon innan Brynäs så har ingen åsikt om det var en rimlig chansning eller inte, men Lindelöf och Zetterberg hade jag sett mycket. Lindelöf var bra offensivt i allsvenskan ifjol, men det fanns många backar som jag hade plockat före honom, och Zetterberg är ju bara en tillgång om han används i en väldigt specifik roll i powerplay. Men jag ser fram emot att se Zetterberg under en annan tränare. Han är medioker i många delar av spelet men det är inte lätt att hitta en PP-rollspelare som honom, jag hoppas att Brynäs ger honom förutsättningar att lyckas nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Mycket bra text!
---
Ni som läst om förklaringarna till den usla säsongen - från dagens GD - står det något oväntat eller är det en "daltande" text i vanlig ordning?
Kommentera