Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2031939

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
munkas: Pratade han inte om nuläget? Att värva i den situation vi är i nu? Eller så missuppfattade jag.

Går ju att vrida runt det här skeppet med kompetens och rätt personer. Men vilka är de? Känner inget större förtroende för någon för tillfället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Zappaholic: Det behövs inga högskolepoäng för att förstå att spelare som är lediga nu gärna går till klubbar som ligger högre upp i tabellen istället för att gå till klubbar som har haft en mer problematiskt säsong. Det blir varken mer eller mindre sant för att Sundlöv och tidigare Campese säger det.

Dessutom minskar säkerligen dom senaste årens turbulens möjligheterna att rekrytera dom spelarna man vill för nästa säsong. Som spelare, både etablerad och ung talang, vill man så klart gå till klubbar som vet vilken tränare man ska ha nästa säsong och som inte sparkat tränarna flera år i rad.
Det är bara för oss att gilla läget, det kommer ta ett antal säsonger för Sundlöv och co att bygga upp förtroendet för klubben bland agenter, spelare och tränare. Att vissa i det här forumet sitter och nöter och tror att återigen byta folk i ledande positioner skulle lösa något förstår jag inte. Det är samma personer som orkar sitta och gnälla över att Boqvist inte blev ersatt. Det har Dackell, Campese och. Sundlövs sagt var en missräkning, kan vi inte släppa det nu?
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Brynäs IF behöver en total rebuild.... fan ta alla inkompetenta, ryggdunkande ledande personer i denna kompisförening, skämmes på er!!!
Kommentera