Brynäs IF

705113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2033808

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
mk: Det var en person i kk som blev oense med en publikvärd om något, vilket ledde till en kort men något hetsk diskussion. Inga olämpliga ord eller hot förekom, men det var tydligen tillräckligt för en portning och Campese tog senare publikvärdens parti (och nej, jag har inget med kk att göra).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
susp: De informella ledarna i KK har hamnat i blåsväder och styr nu resten av flocken med järnhand. Polarisering är både effektivt och snabbverkande, men ack så osexigt.

Pga olika omständigheter som jag ej kommer delge här (nej, jag är varken med i KK, anställd av Brynäs, en alkoholhandläggare på granskande myndighet eller för den delen inte någon del av det svenska rättsväsendet.. jag är helt enkelt en simpel supporter som lessnat på hur Brynäs smutskastas i denna soppa) så har jag full insikt i denna händelse....

Ena personen är avstängd av åklagare (ej Brynäs) pga skadegörelse inne i arenan, skadegörelsen ska finnas dokumenterad på film.. den andra personen är avstängd pga att hen försökt styra vilka som får respektive ej får komma in i en viss bar i arenan som jag förstått det och som sedermera utmynnade i en konfrontation från en polis vilket personen inte mottog på rätt sätt (milt sagt).. Agerandet att som civil person ta en barvärds jobb i Brynäs regi är förutom att störa den allmänna ordningen dessutom något som skulle kunna generera i att Brynäs blir av med alkoholtillståndet. För en restaurang innebär det konka. Brynäs säljer mest alkohol i SHL.. iaf var man i topp för nått år sedan.. så gör matten själv av vad den konsekvensen ifall man skulle bli av med alkoholtillståndet skulle innebära ekonomiskt för Brynäs. Förödande.

Summasummarum: jag är extremt imponerad av att Brynäs klarar av att hålla sig kyliga och ej gå ut och offentligt försvarar sig när det mot deras samtycke sprids massa dynga. It takes two tango, och i denna parodi till dans verkar Brynäs uppenbarligen och fullt förståeligt ej vela medverka.
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Ja, så här aggressiv och oförstående vs de egna fansen kan man vara när man är del i ett forum, men inte när man är anställd av Brynäs IF.

@Huge Scrolla.
Kommentera