Brynäs IF

713160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2034893

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass: Om du tycker det är intressant och värt att notera när nån i princip bara säger att 5+5=10 så får du väl tycka det, det är fritt att tycka vad man vill.
Får man fråga VAD du isf tycker är så intressant med det matematiska fastställandet?
Jag uppfattar det som att skribenten ifråga vill säga att vi idag hade haft mer poäng ifall Ove hade varit tränare från början.
Nåt som är omöjligt att fastställa med säkerhet, det är enbart gissning och spekulation.
Isf kan jag lika gärna hävda att vi haft färre poäng idag med Ove som tränare från start, trots att även det bara är gissning och spekulation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
Kan du verkligen inte läsa eller hur orkar du?
Var fick du 5+5=10 dravlet ifrån? Och det ur ett inlägg som påvisar skillnader före och efter en händelse? Varken mer eller mindre.
Betydligt vettigare och mer intressant inlägg OM BRYNÄS, än något av alla dina okunniga inlägg.
Men kan man inte formulera något intressant att ta upp och diskutera så kan man iaf argumentera emot. Sen finns det de som inte har kompetensen att bemöta ett inlägg sakligt, och då troligen måste skapa ett 5+5=10 dravel för att försöka hävda sig för att inte känna sig helt oviktig - kan jag ana.
Men det blir åter igen bara patetiskt.

Det är förövrigt lite så man gör. Men tittar på vad någon har gjort och uppskattar vad den troligtvis kan tillföra ett lag och/eller en organisation. Om dessa då aldrig har varit i organisationen/laget så blir alla dessa små iakttagelse ett verktyg att gissa hur det kan se ut framöver i den nya organisationen. Dvs intressant.
Men åter det är ingen sanning men en eventuell indikation som säger fan så mycket mer än 5+5=10. Fast det förstår tydligen inte du..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Eftersom Sundlöv börjat städa rejält i truppen så kanske det finns möjlighet att fler får sina kontrakt brutna.

- Andersen 250/mån

- Sallinen 200/mån

- Deschenau 150-200/ mån

Får man verkligen ut vad man betalar för hos dessa spelare?

Sallinen är en 3:e center i mina ögon. Varför inte förlänga med Ölund tex och ha honom som 3:e center billigt? Skicka Sallinen och ta en en center som driver laget, Kellman? Casey Wellman?

Ska vi vara ett semfinallag nästa säsong så måste obekväma beslut tas. Anderséns lön skulle kunna läggas på tex Adam Almqvist, Jesse Virtanen eller en back i Salmelas kaliber.

Vi kommer minst behöva ha 2 förstakedjor som kan dra tyngsta lasset. Sen en 3:e som kan göra något mål lite här och där. Eventuellt Lööke-Ölund-Persson? Slutligen en 4:e som är tung att möta
Kommentera