Brynäs IF

710621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2035961

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Chris11: Skulle vilja ha in Lindbäck. På back- och fw-sidan beror det mycket på vilka som stannar. Bland nyförvärven skulle tänker jag mig tre kategorier av utespelare; de som ligger i högst, i mitten och längst ner i hierarkin. Spetsspelarna kan vara färdiga spelare, men de som ska vara i mitten och längst ner bör vara utvecklingsbara spelare med potential att bli spets.

Jag skulle föredra om Brynäs förlänger med Molin men inte någon mer av spelarna som blir kontraktslösa. Sen hoppas jag man ser över kontrakten på några av spelarna med kontrakt över nästa säsong, dvs spelare som man borde försöka bryta med. Så jag vill se MÅNGA nya spelare.

Det finns ju otroligt många intressanta namn och Sundlöv kan säkert hitta både hemvändare och fynd i allsvenskan, men han måste ju också hitta nya etablerade spelare, som han gjorde när Scott och Sweatt värvades till Brynäs från AHL. Om MODO inte går upp räknar jag med att Sundlöv kommer rikta in sig på några av deras killar, men min gissning är att de spelar i SHL nästa säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Peja: helt rätt tänkt.

Kedja 1. Spets - driver laget
Kedja 2 Spets - driver laget
Kedja 3 unga/utvecklingsbara som kan göra mål lite här och där
Kedja 4 jobbiga att möta, boxplayspecialister

Back 1 Sigalet back 2 offensiv spets
Back 3 Tvävägsback Back 4 Björk
Back 5 Ingman (hög potential) back 6 allsvensk(?) tvåvägsback
Låst ämne