Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2036049

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Chris11: Låter bra tycker jag.
Svårt att till att börja med sia om hur mycket en spelare skulle utvecklas eller inte om spelaren fick förtroende och speltid.
Men många (?) gapar efter en spelare som Westfält. Men i min bok är han inte tillräckligt bra och jag har väldigt svårt att tro att han kommer bli så bra.

Jag tycker det hade varit intressant att se en spelare som Molin i en andrafemma. Varför inte testa honom som center i en andraformation?
Gör man en så pass bra säsong som han gjorde som center i Allsvenskan så är det ju iaf ett bevis på att han har ett stort spel i sig. För mig har han defintivt de offensiva spetskvaliteerna för att spela i en andraformation.

För mig skulle Persson-Sallinen-? vara en bra tredjeformation.
Alcén-?-Mannberg håller jag helt med om. Varför inte Ölund som center i en fjärde?
Titta på Frölundas centersida. Bör väl vara solklart SHLs bästa?
Lasu som tredjecenter och Sundström som fjärde.
Varför då inte köra Ölund som fjärde hos oss?

Vill absolut se en ny spets brevid Scott och Rödin.
Nu har väl jag som en del andra en förkärlek till Molin, men hans klara fördelar är ju i det offensiva spelet. Varför inte testa honom i en andra tex som center?
Danielsson lär ju bli kvar och då blir det till att hitta en tredjelänk mellan Nicky och Molin, alternativt en center om Molin ska fortsätta med Persson och Sallinen.

Vi behöver ha en klart högre standard på vår bredd på forwardssidan men självklart högre spets i våra toppformationer.
Ska vi bli en klubb som stadigt ligger topp sex så måste vi självklart höja allt. Men om man bara jämför med vissa andra lag så är det dels bara inse att de dels har högre individuell skicklighet i alla fyra kedjor, de har högre standard var gäller bredden i truppen (bättre spelare helt enkelt).
Nu måste vi också få till det - annars kommer nästa säsong se likadan ut.
Det handlar otroligt mycket om att få in rätt spelare till rätt pris (lön), då laget i slutändan ska landa på en klart högre skicklighet än vi har nu. Då kommer placeringarna att plockas också.
Låst ämne