Brynäs IF

711093 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2037122

Sv: A propósito de nada
Huge: Ändå. Jag tror att poängen med hela Ove/Sundquist snittet är att vi alla ser ett helt annat engagemang från tränarstaben. Även om man har tappat ledningar och förlorat på många tråkiga sätt så känns det som att spelarna tycker det är roligt att spela i Brynäs nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sama: Visst känns det som så. Snittet och poängen med Ove från start hade sannolikt varit högre idag, men bara sannolikt.
Oves högre snitt jämfört med MS sen han tog över kan bl.a förklaras med att det kanske är tacksammare att ta över än att ha ansvaret från start, då man kan dra lärdom av de misstag som föregångaren ansågs ha gjort.
Dessutom brukar det bli en positiv effekt direkt efter ett tränarbyte med snabbt ökad poängskörd som följd, vilket i sin tur drar upp snittet omgående.
Ska man jämföra rättvist så bör man i det här fallet dessutom jämföra Oves och MS snitt när dom tränar laget i lika många matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sama: Sen blev det ännu bättre när Sundlöv skruvade av korken på klorinflaskan... Jäklar vilken fart det blev på 4:e femman. 👍
Kommentera