Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2038837

Sv: A propósito de nada
Axle San:

Det har jag inte sagt heller. Men Ersson har väl fortfarande under 90% den här säsongen?

Man kan såklart argumentera för att Brynäs hade bättre försvarsspel under Sandström... Vilket även jag håller med om.

Men Ersson har också problem med att hålla en jämn nivå. Så allt behöver sättas i perspektiv, vi talar ändå om ett genomgående problem under flera år i Brynäs som egentligen startade efter Svedberg & Honken 11/12. Enligt mig är Sandström inte undantaget i perspektivet att vi i regel haft säkra målvakter. Han är bara en av de som drabbats av ett Brynäs som släpper in för lätta mål. Jag tror problemet är betydligt allvarligare än att vi haft dåliga målvakter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: just nu har Ersson prick 90%. Han har spelat upp sig rejält senaste 10 matcherna. Hade det lite tungt i början precis som laget, men man ska komma ihåg att han gör sin första säsong i SHL. Lovar att han kommer bli lika bra kommande säsong som Linus Söderström va under HVs guldsäsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Håller inte alls med dig i bedömningen av Ersson. Jag tycker att han, sin låga ålder till trots håller en mycket hög nivå över tid. Hans låga % beror väl till största delen på att han spelade i ett lag vars försvarsspel havererade var och varannan match under Sundqvist...
Kommentera