Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2040551

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Det blir väldigt lätt att raljera såklart. Givetvis ska man sikta högt och ni har resurser och traditionen för att vara ett topplag.
Jag tycker man mer realistiskt skulle gå ut med ett mål att alltid vara topp-6(ett stabilt topplag alltså). Hockey är för slumpartat för att tala om så specifika resultatmål. Men det kanske inte lockar lika mycket sponsorer med att säga att "vi ska vara ett stabilt topplag den närmaste 10-årsperioden!. Är man nästan alltid ett topplag så kommer gulden med hyfsat jämna mellanrum tänker jag. Färjestad, Frölunda, Skellefteå, HV har väl varit de mest stabila under senaste 10-15 åren? De är också de som är rikast under denna period. Så det förutsätter att man också kan ha en hög spelarbudget över tid även fast man kan lyckas någon enstaka säsong utan så hög budget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Det är bara pinsamt att som Campese gå ut med en målsättning som är fullständigt orealistiskt . Skämmer ut alla som jobbar ,sponsrar eller håller på Brynäs . Ett rent tjänstefel i mina ögon .
Kommentera