Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2040559

Sv: A propósito de nada
majk: Det är bara pinsamt att som Campese gå ut med en målsättning som är fullständigt orealistiskt . Skämmer ut alla som jobbar ,sponsrar eller håller på Brynäs . Ett rent tjänstefel i mina ögon .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Det behöver inte vara fel att som Campese spänna bågen och ha en vision. Det kan göra att folk börjar tro på klubben igen. MEN! Då måste han ju fatta beslut som går i den riktningen:
1. Han och styrelsen kan inte anställa Dackell när det finns mycket kunnigare personer som sökt tjänsten
2. a) Man kan inte luta sig mot Sundquist som inte har en siffra rätt som headcoach.
2. b) När Sundquist senare sparkas så ska en efterträdare redan vara utsedd! Vad har man sysslat med under 2019??? En klubbdirektör och en styrelse måste ligga flera månader i framkant.
3. Man måste se till att anställa en rutinerad videocoach efter Janne Larsson. Tänk på att t ex Växjö har 2 anställda videocoacher. Brynäs har noll!!!

Alla som suttit i en styrelse eller jobbat på hobbynivå i en idrottsförening undrar ju hur Brynäs tänker. Det är så amatörmässigt högst upp att man ramlar baklänges.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: BIF kommer inte ta 1 guld ens de 10 åren Skulle vara då om alla utvandrare samfällt kom hem inom de närmaste tre åren innan de blir för gamla.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: En annan rolig läsning är att Greg Scott ligger på delad 5e plats i skytteligan och Anton Rödin ligger 4 i poängligan. Bästa radarparet vi har haft sedan Smurfkedjan.
Kommentera