Brynäs IF

713014 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2040611

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Det behöver inte vara fel att som Campese spänna bågen och ha en vision. Det kan göra att folk börjar tro på klubben igen. MEN! Då måste han ju fatta beslut som går i den riktningen:
1. Han och styrelsen kan inte anställa Dackell när det finns mycket kunnigare personer som sökt tjänsten
2. a) Man kan inte luta sig mot Sundquist som inte har en siffra rätt som headcoach.
2. b) När Sundquist senare sparkas så ska en efterträdare redan vara utsedd! Vad har man sysslat med under 2019??? En klubbdirektör och en styrelse måste ligga flera månader i framkant.
3. Man måste se till att anställa en rutinerad videocoach efter Janne Larsson. Tänk på att t ex Växjö har 2 anställda videocoacher. Brynäs har noll!!!

Alla som suttit i en styrelse eller jobbat på hobbynivå i en idrottsförening undrar ju hur Brynäs tänker. Det är så amatörmässigt högst upp att man ramlar baklänges.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dacke72:
En väldigt förenklad betraktelse över läget för Brynäs ger vi handen att det som utvecklats under Happy Campers ledning är det han har jobbat med tidigare, dvs marknad och försäljning (tänker på publikökningen), medan det är lite svårare att se utveckling på övriga sakområden (exkl Grams arbete med damerna) och helheten.

Om man vill spekulera lite runt den betraktelsen kan det vara så att vi har fått en marknadschef istället för klubbdirektör. Och att det i sin tur påverkat värvningen av sportdirektör, där vi fick något annat, och som ett resultat av det fortsatt att sparka tränare.

Mormors inträde har genom hans erfarenhet av jobbet stoppat blödningen, frågan är om han kan brösta upp sig till den nivå där vi kan konkurrera med och vinna över de bästa föreningarna 4 ggr de kommande 9 åren?

Och... allt det här hänger ihop. Det är den viktigaste faktorn. Utan väldigt bra beslut på bredden och djupet i organisationen och top notch personalrekryteringar kan vi inte konkurrera på högsta nivå.

Liten hemläxa att göra för ansvariga med andra ord.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dacke72: Ja, antingen har man varit amatörmässiga under många år eller så har man haft en jäkla otur eller så har man inte haft resurser för att lyckas. Kanske en kombo. Det värsta är att jag ser inga tecken på framgång nånstans. Misstagen du räknar upp finns i närtid med i stort sett samma personer kvar i beslutsställning.
Kommentera