Brynäs IF

713174 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2042322

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Orkar inte längre med det här.

Brynäs missar sin satta målsättning i år igen... kasst lagbygge rakt igenom. Dom enda värvningarna som varit bra är Rödda, Scott, Molin och Ersson. Resten kan dom kasta åt helvete.
Bra Dacke och Campese att ni slarvade bort 1 säsong till..
Sunken&Honken blev kvar, Molin gör något han inte vill, förlängningarna av Asklöf, Alcén, Sallinen, Mannberg (i år) är rent av bedrövliga!! Värvningarna då... Z en blivande målkung hahaha Linde topp 4 back.. haha ja med den åkningen. Persson ser ut som Viitakoski. Och han skrev vi ytterligare 1 år med.. Sigalet flopp, Desch flopp, Ölund flopp, Söderström lyckas inte gå samma resa som Nisse Lundqvist, Rohdin och Blomman ta ert förnuft till fånga och kliv ner i Allsvenskan. Har vi Solem och Westfält kvar nästa år.. har dom gjort 5 poäng tillsammans i år i Allsvenskan.. Andersén mer proppmätt än ifjol. Bryt!
Vad var meningen med att släppa Adam B. PP 2 FEMMAN hittade ingenting sen han lämnade. SÅ JÄVLA SPYLESS PÅ HOCKEY!!!! Och då har jag inte ens nämt domar idioterna och det förbannade referensrummet.

Publiken sviker i årets viktigaste match.. har föfan nyss varit löning. Rutten, knäpptyst hall. KK blev kostsamt..

Gör om gör rätt!!!!!! ORDENTLIGT! KICKA Dacke låt Ove vare spelarutvecklare. Bort med Honken. In med en helt utomstående tränartrio.

Annars kan dom lägga ner verksamheten!!! PISS
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Willelöken: kan hålla med om mycket. Men att säga att förlängningen med Mannberg ät dålig håller jag inte med om. Han är alltid där. Gör aldrig en klappkass match. Kan göra några mål här och där. Perfekt i en 4:e. Grym i boxplay
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Willelöken: Boom, dra igång uppställningarna, som vi har saknat dem.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Willelöken: Sundlöv sa ju att det till 99.99 % säkerhet kommer in en tränare utifrån. Jag tror Mädhåk har rätt här...det blir Peter Andersson. Även om jag fortfarande hoppas på Hallam.
Kommentera