Brynäs IF

705145 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2042388

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Chris11:
Okej, jag var nog lite hård i min bedömning om Daniel. Jag fick förhoppningar om att han skulle fortsätta producera lika bra efter förlängningen som innan. Men som du säger. Bra och nyttig spelare. Framför allt i BP. Sen kan man ju hoppas på ännu ett lyft när Peter kommer in. För jag tar nu för givet att Peter är "klar".

Har nog inte nämnt det men gällande Boqvist så var han sjukt nära att gå till oss nu i slutet av säsongen. Han ville då ev även spela ytterligare 1 säsong i SHL. Det var sjukt nära innan deadline. Jag har många kontakter inom Brynäs. Ni får tror vad ni vill. Men faktum kvarstår att jag bara har haft 3 fel på dom jag sagt varit klara. Det är Lindbäck under BZ år, Holloway samma år och nu Boken. Ni glömmer lätt att jag avslöjade Gunde på 3 år innan höken, att Kilas skrivit på för oss, Andersén storyn med BZ, Granis första vända hos oss, Sebbe Enterfeldt, Alex Larsson mm mm. Ni kan lägga ner att tro att jag ljuger. Det jag hör finns alltid substans i. Berra hade förmodligen kommit innan den 15e om han varit piggare. Ska även sägas att jag vet att Micke Sundlöv även kollade med FBK om Jesper Olofsson.

Jag har även två namn till nästa år som jag hörde idag att Peter älskar att träna och gärna ser hos oss om han kommer hit. Det ena namnet är Fredrik Storm som älskar att spela för Peter och som vill få ett miljöombyte. Men även Nisse Andersson som sitter på utgående kontrakt och det känns inte som Nisse har hittat rätt i HV.. även Johan Ivarsson som billig rejäl 7e back vet jag Peter gillar. Sen tror jag inte att Jocke E,M Ersson, Kilas, Norin, Söderström, Sallinen, Asklöf, Westfält, Blomman, Jocke R och Ölund blir kvar. Inte om Peter kommer in som coach. Tänker främst då på Sallinen.

Två spelare jag tror höjer sig med Peter som tränare är Andersén och Solem men även Ingman borde kunna hitta en mer jämn nivå. Och att Emil skulle ha nån schism med Peter är rent skitsnack. Däremot vet jag att Emil vill vara center nästa år om han ska krita nytt. Och det är väl där som dom ska komma överens. Och kom ihåg att det var just Peter som ville ha in Björken till Malmö från Örbero i byte mot Wargen.

Sen till mina uppställningar.
TIPS till er som är less och kallar det fantasi:SKIT I ATT LÄSA, SCROLLA! ENKELT BOOM...

Även ni som är dryga och kaxiga och inte alls sitter inne på min hockeykompetens kan ju kanske förstå att jag gillar att göra dreamteams. Kom ihåg att jag väldigt ofta drömmer. Inte ofta som jag gör ett realistiskt lag. Men när jag gör det så vet jag att jag ofta prickar många rätt.

En som jag verkligen tycker har lyft sig riktigt jävla ordentligt är Deschen. Jävlar vilken skillnad på spelare.
Blir jävligt nyfiken på vad Peter skulle kunna kräma ut från Jeadon efter 1 år i SHL. Kom ihåg att Peter och Patrik Sylvegård så sent som ifjol var väldigt intresserade av Desch och att han skulle krita på för Malmö till i år.

Här kommer ett realistiskt lag för er som ser nån glädje i det:

Ersson - O.Dansk

S.Bertilsson - N.Andersson
Sigalet - Ingman
Andersén - Björk
J.Ivarsson - NY billig

Rödin - Scott - Danielsson
F.Storm - Molin - M.Myttynen
Descheneau - J.Nilsson - J.Olofsson
Persson - A.Wemmenborn - Mannberg
Alcén/Solem
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Willelöken: Inte en chans att Boqvist ville lira i Brynäs nästa säsong, du har noll trovärdighet kvar vet du det?
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Willelöken: Jag ska erkänna att jag är en av dessa som oftast scrollar förbi laguppställningar.
Men det är för att de ofta från dig är helt orealistiska.
Men som nu när du lägger upp en realistisk så är det genast intressant.

Jag kan oxå lägga upp mitt dreamteam. Men varför? Och speciellt som BRYNÄS lag nästa år.
Whats the point??
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Måste även säga det att även MrMadhawk också kan ha fel. Han var/är stensäker på att Örbero kritat på Enroth till nästa år. Men enligt många andra är han klar för LHC. Vad säger då att han har rätt om en sån som Emil Larsson just till Örebro?? Det vore ju den perfekta andra kedjan.

Emil Larsson - Emil Molin - Fredrik Storm

Jävlar vad vass den hade varit. Också Nicke, Rödda och Greg i första. Två mindre skillade linor 3e o 4e.

Nicke går ner i lön (kraftigt) Blir av med dyra kontrakt som Kilas, Jocke och Blomman. Då tycker jag man ska gå all in på Berra, Emil Larsson och Storm.
Kommentera