Brynäs IF

713050 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2042409

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Lemp: Varför säger agenten isf att man precis bara börjat förhandla, om han nu verkligen velat sätta press på Brynäs?
Hade väl isf varit mer effektivt att ex säga att man tidigt har lagt ett kontraktsförslag till Sundlöv men ännu inte fått nåt svar.
Nu framstår ju artikeln bara som ett alster av en murvel som är jätteförvånad över att två parter i en förhandling, inte blir överens på direkten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Huge: "Hade väl isf varit mer effektivt att ex säga att man tidigt har lagt ett kontraktsförslag till Sundlöv men ännu inte fått nåt svar."

Fast det kanske inte ens stämmer så varför skulle han säga det? Någon slags sanning måste han ändå säga alternativt att han inte vill kommentera. Man ska nog inte avfärda uppgifterna som mindre begåvade bara för att agenten säger en sak.

"Nu framstår ju artikeln bara som ett alster av en murvel som är jätteförvånad över att två parter i en förhandling, inte blir överens på direkten"

Förstår din poäng, men om jag går in i en förhandling och exempelvis kräver 60.000 och arbetsgivaren är villig att ge mig 30.000 så är det väl svårt att se att vi kommer nå en överenskommelse oavsett hur länge vi förhandlar. Parallellt som en annan arbetsgivare väljer att erbjuda 55.000.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Huge: Vi får hoppas att Sundlöv inte slarvar bort Molin. Som hans föregångare BZ gjorde med Palushaj och Clark.

Det mesta går fel i Brynäs. Man lyckas inte knyta upp viktiga spelare men Alcén och Mannberg förlänger man med under säsong.

Skönt för nya tränaren att han har 2 killar i fjärdekedjan klara redan...
Kommentera