Brynäs IF

710574 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2042421

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Lemp: Klart att det är fullt möjligt att förhandlingarna kan gå trögt och att Sportbladet kan ha rätt, förstår bara inte nyhetsvärdet i att "avslöja" nåt som inte är speciellt konstigt?
Nu känns det bara som ett försök att spekulera i och skapa rubriker om att Brynäs obegripligt nog inte verkar vara speciellt intresserade av Molin, trots hans succe i laget.

"Förstår din poäng, men om jag går in i en förhandling och exempelvis kräver 60.000 och arbetsgivaren är villig att ge mig 30.000 så är det väl svårt att se att vi kommer nå en överenskommelse oavsett hur länge vi förhandlar. Parallellt som en annan arbetsgivare väljer att erbjuda 55.000."

Jo, men utifrån vad Sundlöv själv sagt om hur mkt man önskar behålla Molin så känns det som att han har möjlighet att rent ekonomiskt matcha ev konkurrenters bud. Iaf i så pass hög grad att det inte är pengarna som avgör för Molins del utan istället är ex sociala och sportsliga anledningar, ex vilken tränare vi kommer att få nästa säsong.
Som Huss varit inne på: anledningen till att förhandlingarna "går trögt" kan ju vara bl.a tränarfrågan?
Om det nu blir Peter Andersson (vilket inte känns som felaktig gissning utifrån vad Sundlöv sagt i GD), är det bra eller dåligt ur Molins synvinkel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Växjö Lakers 2020-03-03
Huge: "Nu känns det bara som ett försök att spekulera i och skapa rubriker om att Brynäs obegripligt nog inte verkar vara speciellt intresserade av Molin, trots hans succe i laget."

Brynäs berör så media tar sina chanser oavsett nyhetsvärdet, men kan anse att det ändå är intressant information, sen så gör dom det såklart mer dramatiskt än vad det är för att locka läsare.

"Om det nu blir Peter Andersson (vilket inte känns som felaktig gissning utifrån vad Sundlöv sagt i GD), är det bra eller dåligt ur Molins synvinkel?"

Peter Anderssons intåg kan omöjligen vara något positivt ur Molins synvinkel. Absolut så spelar detta in i förhandlingen, tillsammans med det ekonomiska och sociala.
Kommentera