Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2043929

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Att det sportsliga går dåligt är sånt som händer.Dock är detta en ganska normal säsong vad gäller Brynäs och när man tittar på det utifrån så verkar det inte som klubben lär sig av sina misstag vad gäller den sportsliga biten.
Vi får då hoppas på att klubben lyckas bättre denna säsong vad gäller den ekonomiska delen tycker att det är dags att Brynäs satsning på organisationen och kring aktiviteter börjar betala av sig i ordentliga plusresultat Brynäs har trots allt räknat med ett mindre publiksnitt denna säsong än vad som blev utfallet.

Inför nästa års lagbygge är det upp till bevis för Sundlöv som SC och jag vill se ett stabilt lagbygge och inte en massa chansningar med spelare ifrån sämre ligor dvs till topp femmorna.Inget fel i att plocka spelare ifrån Allsvenskan men det ska ses som en bonus om de har vad som krävs för en första eller andrafemma.
Inför nästa säsong vill jag verkligen se ett lag som även på pappret och i jämförelse med konkurrenterna ser ut som ett lag för att slåss om plats 6.

Inför denna säsong var det väll inte så många som tippade Brynäs så mycket högre upp i tabellen än vad som blev fallet om inte Boqvist skulle ansluta.
Dock trodde nog de flesta att laget inte skulle vara sämre än förra säsongen poängmässigt och även att vi fortfarande skulle ha chansen till sp i detta läge av säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Fick ett hoppfullt svar ifrån Sundlöv iaf.

Hej!
Tack igen för ditt mail. Vi kommer styra mot bättre tider, det är jag helt säker på (sämre kan vi nästan inte göra det). Vi sätter ny ledarstab kring laget och bygger ifrån det. Vi kämpar ihop så kommer vi få stå på torget och njuta och släppa en tår i glädje igen:-)
Sköt om dig.
Mvh Micke
Kommentera