Brynäs IF

713041 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2044386

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller helt med dig. Jag får dubbla känslor inför vad Campese berättar.
Dels så tycker jag det låter otroligt skumt att de dels har tagit hjälp av det här teamet i Sthlm för att på så sätt kunna hitta rätt tränare. För mig tyder det mer på att dom är så otroligt jävla rädda att det ska bli fel igen, så att de till 100% vill försäkra sig om att det ät "rätt" denna gång - för skulle det skita sig så har de trots allt gjort allt i sin makt för att det ska bli "rätt".
Alltså jag personligen köper nog inte deras väg till det här riktigt.
Att de har gått ihop två "lag" med Jörgen samt Styrelsekillen (minns ej namn) som haft intervjuer med de tilltänkta samt att Campese, Dackell & Sundlöv haft detsamma och att de sedan pratat ihop sig så de inte ska vara beroende av varandra tycker jag dock kan vara helt rätt.
Men för mig känns det nästan mer åt att våra personer inom det här (Dackell, Sundlöv och Campese) inte litar på sin egen förmåga att faktiskt hitta rätt tränare.

Vi ska ju absolut inte ha in en tränare som "bara" står och coachar.
Vi behöver ha in en tränare som på något vis kan förändra hela föreningen. Låter stort - men titta vad Bulan gjort i Luleå tex. Hur han jobbar med a-truppen är ju något som genomsyrar hela föreningen.
Det handlar inte bara om ett grundspel, ett försvarsspel eller anfallsspel. Inte bara om hur personen får ihop gruppen, hur personen jobbar med yngre förmågor.
Det är den stora helheten.

Och HÄR är jag åt det hållet att vår trio borde klara av detta själva.
De borde kunna ta reda på exakt hur tex Peter Andersson, Lundh, Samuelsson etc är i dessa avseenden. Och där tycker jag det låter som att de faktiskt är mer rädda för att ta ta ett beslut själva och då tar hjälp utifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Lundh, Samuelsson eller Andersson tror jag alla skulle göra ett gott jobb i Brynäs, jag hoppas på någon av dem.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Tvivlar man så till den milda grad på sin egen förmåga kanske man skall ställa sin plats till förfogande?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Ang dessa 2 grupper med 5 personer inkl Dacke som tyckte MS var så bra att satsa på.vi fans tyckte något helt annat om det . Så jag säger en sak Ang deras sätt att finna rätt tränare . 2 grupper ( fel ) blir inte automatiskt 1 rätt . Nej podden var mest svada och självklarheter hur det borde vara "blivit .så inge nytt bara önsketänkande .
Kommentera