Brynäs IF

715733 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2047244

Sv: A propósito de nada
Charles: Ja. Samma personer som gnällde massa när Brynäs värvade Ekholm och Svedberg skulle självklart gnälla massa på de värvningarna också. Själv hoppades jag på Lindbäck men en billigare målvakt som Andrén möjliggör dyrare utespelare och det är ju tydligt att han är en gedigen SHL-målvakt som tillsammans med Ersson kommer bilda ett bra målvaktspar med stor potential. Om Brynäs ordnar försvarsspelet kan nog Ersson bli en jätte nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med. Planen är sannolikt att Ersson inofficiellt är tänkt som ”etta” och om han sen försvinner till NHL så finns det ändå goda möjligheter att ersätta honom med nåt som är ännu bättre. Att hitta riktigt bra målvakter ex sent i Silly eller under pågående säsong brukar generellt sett vara lättare än att hitta riktigt bra utespelare under samma perioder, inte minst backar.
Andréns siffror har varit bra i Växjö, att dom dippat den här säsongen går väl bara hand i hand med lagets totala insats, inte minst försvarsmässigt.
Båda målvakterna har visat att dom håller på den här nivån, viktigast blir att stärka upp backsidan där det förmodligen blir många luckor att fylla ifall ex Söderström, Ersson, Kilas och Norin försvinner samtidigt som Lindelöf ev tradas bort eller lånas ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan väl vara så att Sundlöv säkrar upp en skapligt billig om det blir så att Ersson sticker... och man behöver jaga ett dyrare alternativ framåt augusti...
Kommentera