Brynäs IF

714072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2047555

Sv: A propósito de nada
Peja: Du får tycka vad du vill, upp till dej när det gäller Michael Sundlöv. Jag tycker inte han jobbar tillräckligt aktivt och kvalitativt. Sen när det gäller Stefan Bengtzén ska vi sluta totalsåga honom. Hade han inte värvat så bra off-season 2016 hade vi inte haft ett SM-finallag på vippen till Guld 2017. Efter den succén gjorde han misstaget att inte satsa vidare tillräckligt på framgången till 17/18 -säsongen utan la pengar på överskattade nya spelare. En annan underlighet mellan våren -17 och hösten -17 var att så många spelare inom bara ett halvår plötsligt började underprestera grovt. Plus att den hemska skadan på Dan Paille i CHL på något sätt verkade chockförlama övriga laget för resten av den säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: ”...när det gäller Michael Sundlöv. Jag tycker inte han jobbar tillräckligt aktivt och kvalitativt.”

Jag är helt säker på att du vet hur klimatkrisen, integrationsproblemen och coronaviruset borde hanteras.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Så vi ska såga Sundlöv som vann SM-guld, var med och byggde upp juniorverksamheten och var sportsligt ansvarig när klubben gick från konkurrsmässig till ett stabilt eget kapital, men inte Stefan Bengtzén för att han "nästan vann guld"? Okej?

Bengtzén hade bra förutsättningar att lyckas. Nu måste Sundlöv styra upp röran som Bengtzén och Dackell lämnat efter sig. Inte för att jag tycker Sundlöv är en perfekt sportchef, men i sportchefsduellen mot BZ vinner han på KO.
Kommentera