Brynäs IF

715052 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2049425

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: jo det stämmer att de säger så. Men det finns ingen risk i att ta en promenad. Det är en smitta som sprider i kontakten mellan människor, inte för att man tar en promenad eller cyklar.

Jag bryr mig och är väldigt noggrann med att inte skaka hand i onödan eller dra på stora fester osv. Men jag sticket ut och joggar några ggr i veckan för det.
Poängen är att vi ska undvika onödig kontakt med andra människor. Inte att man ska sitta inne och ruttna. Det är vår, ut och njut av vädret!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: En halvsanning. Det har redan påvisats att detta virus kan leva på (vissa) ytor i flera dygn. Det innebär dörrhandtag, hissknappar, allt som många människor kan komma i kontakt med. Så du kan vara ung och inte visa symtom men ändå smitta det här viruset vidare till äldre som är i farozonen. Det är därför så många säger att det är oansvarigt att gå ut i onödan.

Och folk verkar inte förstå hur sjukt smittsamt det här viruset är. Så att bortse får saker man vidrör är att inte ta det på allvar. Se nedan.
Kommentera