Brynäs IF

542344 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2050161

Sv: A propósito de nada
KulaShaker:
Man kommer inte ifrån att sätta våra Kaptener och deras ledarskap under lupp när nye tränaren går ut med att han ser Brynäs som ett erkänt medgångslag.

När betraktades Brynäs INTE som ett medgångslag senast?

Att byta Kaptener, eller tom att rekrytera in en eller flera spelare som har Kaptensegenskaper (rätt "karaktär"), är en nödvändig åtgärd om Brynäs inte skall "ligga där vi ligger".

Man behöver inte (nödvändigtvis) "rensa ut" spelare för det.

Det går också att ställa andra krav på de Kaptener vi har för att ge dem chansen att steppa upp inför nya krav.

HC Andersson har detta arbete framför sig och kommer inte undan frågan om han skall lyckas utveckla laget och dess prestationer.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Abris har uppdaterat sina kommentarer en aning om Brynäs truppbygge:
”På backsidan har långtidsskadade duon Marcus Ersson och Lukas Kilström utgående kontrakt och deras framtid i klubben känns högst osäker. Nicklas Danielsson och Emil Molin är två spelare som Brynäs vill behålla och förhandlar med. Joacim Eriksson, Joachim Rohdin och Eric Norin erbjuds inte nya kontrakt. Trotjänaren och förre lagkaptenen Jacob Blomqvist har en dialog med klubben, frågan är om han kan acceptera den rejält sänkta lönenivån? Victor Söderström och Linus Ölund har varit utlånad av sina respektive NHL-klubbar. Söderström försvinner medan Ölund eventuellt kan bli kvar, om Brynäs nu är intresserat. ”

Tidigare stod det att Blomqvist erbjudits ett kontrakt, nu står det att man istället har en ”dialog”. Försöker hitta halmstrån här...
+2
Kommentera