Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2050198

Sv: A propósito de nada
bifsydväst: Det är svårt med Danielsson, skall han vara kvar så ska vi nog ha honom i förstalinan och då skall han ha en lön därefter. Han har inte alls funkat i annan omgivning så det hänger på pengen här helt klart.
Lönesänkning till honom som kan ge pengar över till en starkare andrakedja kanske, men jag vet inte hur mycket han är villig att gå ned i lön.
Däremot Blomman tycker jag att vi släpper, han tillför faktiskt ingenting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Man kan ju vända på det och säga att Danielsson var ju den enda spelaren som till slut fungerade ihop med Scott och Rödin. Alla andra heta spelare som provades i den omgivningen försvann helt och slutade producera. Den spelaren som placeras ihop med dom får ju knappt låna pucken. En placeringssäker rutinerad spelare som underkastar sig rollen och täcker upp defensivt vid behov är väl kanske vad som behövs..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Om Danielsson blir lovad en plats i förstakedjan, trots att han inte håller samma individuell nivå som Scott och Rödin, borde det vara ett argument för att han ska acceptera att sänka sin lön. Han kommer trots allt få maximala förutsättningar att prestera på isen och därmed få ett värdigt slut på sin karriär. Det måste vara mer lockande än att få högre lön med sämre medspelare.
Kommentera