Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2050239

Sv: A propósito de nada
majk: Alla "hockeyländer" kommer ju drabbas av corona. Ska alla dyra legoknektar stå över spel hela säsongen eller kommer de tvingas gå ner i lön för att klubbarna ska ha råd med dem? Jag tror på det sistnämnda. För även om klubbarnas budgeterar blir mindre så finns det ju lika många spelare som vill spela och leva på sporten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Såg att Västerås skulle permitera sina spelare... viste inte ens att man kunde göra det...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Givetvis kommer det inte bara drabba klubbarna. Kontraktslösa spelare kommer nu få svårare att få bra kontrakt. Men klubbar som redan har många kontrakt har svårt att värva fler sk legoknektar. De kommer nog kunna få hyfsade kontrakt någonstans men lär bli många ettårskontrakt just nu. En spelare som Horak som var med i en laguppställning kommer förmodligen välja spel i någon utländsk klubb(ja de drabbas också).
Vi som har nästan hela truppen spikad så när som egentligen tre toppspelare i Hultström, Dick och Bulans ersättare. Hultströms försvinner men vi är/var nära på att förlänga med både Dicken och Bulan men nu känns det som det kan gå åt skogen med tanke på ekonomin just nu. Då är vi ändå en rätt rik klubb med stabil ekonomi nu för tiden.
Det kommer bli riktigt stökigt ekonomiskt för många lag kommande säsong.
Kommentera