Brynäs IF

544390 inlägg · 7741 ämnen

Inlägg #2050759

Sv: A propósito de nada
Retse: Normalt sett får en spelare eventuellt en sign-on bonus och har därefter ungefär samma lön kontraktstiden ut. Det är inte vanligt att ha en helt annorlunda lön efter år 1 som Andersén hade.

En nyckel blir ett bryta kontrakt. Då syftar jag inte främst på billiga kontrakt, för de kommer göra minst skillnad även om de också är lättast att ersätta, utan främst på lite dyrare spelare som tillför väldigt lite. Men Brynäs har flera billiga spelare under kontrakt som inte är nära att hålla SHL-klass, det är inte bra att de finns i truppen, det sänker konkurrensen och kvalitén på träningarna. Satsa på Kvist och Ljungkrantz istället, och ta in några billiga ersättare.

Vi hoppas att Sundlöv kan få tag på någon lite billigare spelare som verkligen kommer in och tillför. Tror att Tom Hedberg skulle kunna bli en sån spelare.

Det som jag tror vore farligt är att förvänta sig att Peter Andersson ska kunna lyfta en ungefär likadan trupp som föregående säsong. Det behövs förändringar i truppen. Det behövs fler toppspelare för att stabilisera och lyfta laget, det behövs bättre unga spelare som kan utvecklas under säsongen. Som det är nu kan man kolla på truppen och väldigt lätt dra slutsatsen att minst 5 spelare hör hemma i allsvenskan och inte SHL.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är nog rätt svårt att bryta dyra kontrakt i dessa tider. Inget lag kommer vilja vara i närheten av att ta över dessa. Då stannar nog spelarna kvar ett år till.
Kommentera